Frågor och svar (FAQ)

Jag är allergisk, kan jag komma ändå?

Skriv med detta i anteckningarna när ni bokar erat bord. Om det är något vi undrar utöver det så kommer vi att kontakta er. Tyvärr erbjuder vi ej vår avsmakningsmeny för veganer eller mjölkprotein-allergiker.

Presentkort?

Vi säljer presentkort på valfri summa. Mejla oss på info@boo-natur.se så hjälper vi er.

Hur fungerar rummen?

Vi har sju dubbelrum med kingsize sängar. Två av dom i anslutning till restaurangen och fem av dom i närliggade byggnad. Ni får tillgång till rummen mellan 16,00 och 17,30. Frukosten ingår i övernattningen och den serveras kl 9,00. Utcheckning sker senast kl 11,00.

Kan jag få se er meny?

Vår meny ändras varje vecka, beroende på vad vi får tag i för råvaror. Därför har vi ej någon meny på hemsidan.

När har ni öppet under Hösten/Vintern?

Vi kommer stänga för Julledigt vecka 51 och öppnar igen vecka 4 2022.

Vi har även ett samarbete tillsammans med Boo Egendom där vi anordnar jaktmiddagar under hösten dessa datum kommer vi hålla restaurangen stängd.

Vi är ett större sällskap än fyra personer?

I mån av plats tar vi emot större sällskap än 6 personer. Vänligen skicka ett mail med önskat datum och antal personer till info@boo-natur.se. Dock tar våra bord bara sällskap på max 6 personer. Är ni ett större sällskap kommer ni bli placerade vid två bord.

Hur kommer jag i kontakt med restaurangen?

Du kan ringa oss på telefon onsdag till fredag 09,00 till 15,00: 0582-166 66. Du kan även maila oss på: info@boo-natur.se. Observera att vi ej svarar i telefon under service.

Avboknings regler.

Avbokningar eller ändringar gällande ankomsttid och minskning av antalet gäster måste ske minst 72 timmar före den bekräftande ankomsttiden. Vi kan ej garantera din bokning om du inte bekräftat era ändringar med oss innan ankomst. Dyker ni ej upp på bokad tid så kommer ni bli debiterade med 1500kr per person.

Hur bokar jag mitt boende?

Mejla restaurangen så kan vi hjälpa er med att boka erat boende info@boo-natur.se alt skriv med i eran bokning att ni vill boka boende för natten så återkopplar vi i mejl.