Frågor och svar (FAQ)

Jag är allergisk, kan jag komma ändå?

Skriv med detta i anteckningarna när ni bokar erat bord. Om det är något vi undrar utöver det så kommer vi att kontakta er. Tyvärr erbjuder vi ej vår avsmakningsmeny för veganer eller mjölkprotein-allergiker.

Presentkort?

Vi säljer presentkort på valfri summa. Mejla oss på info@boo-natur.se så hjälper vi er.

Vi kan ej boka Hösten?

Vi släpper våra bokningar två månader fram.

Hur fungerar rummen?

Vi har dubbelrum med kingsize sängar i anslutning till restaurangen. Ni får tillgång till rummen mellan 16,00 och 17,30. Frukosten ingår i övernattningen och den serveras kl 9,00. Utcheckning sker senast kl 11,00.

Kan jag få se er meny?

Vår meny ändras varje vecka, beroende på vad vi får tag i för råvaror. Därför har vi ej någon meny på hemsidan.

När har ni öppet under Sommar och Höst?

Vi har stängt under Midsommar veckan sedan stänger vi för sommar ledigt vecka 30 till vecka 32. Och stänger sedan i November.

Vi är ett större sällskap än fyra personer?

I mån av plats tar vi emot större sällskap än 6 personer. Vänligen skicka ett mail med önskat datum och antal personer till info@boo-natur.se. Dock tar våra bord bara sällskap på max 6 personer. Är ni ett större sällskap kommer ni bli placerade vid två bord.

Hur kommer jag i kontakt med restaurangen?

Du kan ringa oss på telefon onsdag till fredag 09,00 till 15,00: 0582-166 66. Du kan även maila oss på: info@boo-natur.se. Observera att vi ej svarar i telefon under service.

Avboknings regler.

Avbokningar eller ändringar gällande ankomsttid och minskning av antalet gäster måste ske minst 48 timmar före den bekräftande ankomsttiden. Vi kan ej garantera din bokning om du inte bekräftat era ändringar med oss innan ankomst. Dyker ni ej upp på bokad tid så kommer ni bli debiterade med 1200kr per person för middag och 500 för lunch.

Hur bokar jag mitt boende?

Mejla restaurangen så kan vi hjälpa er med att boka erat boende info@boo-natur.se alt skriv med i eran bokning att ni vill boka boende för natten så återkopplar vi i mejl.